Melitta Szabadidő Sportegyesület


Következő versenyeink

Hírek, események, beszámolók

"Gyűjtsd a kilométert!" 2013. pontállás

Támogatóink
Bemutatkozás

Elérhetőségek
2013.04. Családi Kerékpár Túra képei

         

Végre igazi szép tavaszi időnek örülhettünk az idei első Családi Kerékpártúránk alkalmával. Ennek is köszönhetően a résztvevők hangulata is legalább olyan vidám volt, mint az emblémánkon kerekező, füligérő szájú méhecskének.
Nevezés a Pellérdi Potyka Étteremben

Gyülekező a rajthoz...

...és RAJT!!!A mezőny elindult. Nézőnk is van a magasból; a fészkében álldogáló pellérdi gólyapár.Az útvonal:
Rövid táv:
Pellérd (Potyka Vendéglő) - Görcsöny - Ócsárd - Szava Vaskapupuszta (Ócsárdtól kb. 1 km-re) fordító - Ócsárd - Görcsöny (Barátság tér, körforgalomnál)
18 km
Hosszú táv:
Pellérd (Potyka Vendéglő) - Görcsöny - Ócsárd - Diósviszló - Márfa - Harkány, táblánál fordító - Márfa - Diósviszló - Ócsárd - Görcsöny (Barátság tér, körforgalomnál)
40 km
Önkéntes segítőink a görcsönyi körforgalomnál, a versenyzőkre várva.S már érkeznek is az elsők.......majd sorban a többiek is.

Görcsönyben, a cél helyszínén.Bár nem verseny volt, azért érdemes megemlíteni: ez a fiatalember gurult be elsőnek a célba, megelőzve sok idősebb résztvevőt. Gratulálunk neki!

Egy kis pingpong-csata a tornateremben.Várjuk az ebédet; a görcsönyi önkormányzattól finom rántott húsos szendvicset kaptunk.

SorsolásA szerencsések a Family Drink ajándékát kapják.A fődíj - a Potyka Étterem étkezési utalványa - is gazdára talált.

Jó kis erőpróba, kellemes nap volt! Reméljük, minden résztvevő megtalálta magát a képeken. S ha mégsem, vagy csak még több képet szeretne látni - nagyobb méretben - a Családi Kerékpár Túránkról, akkor kattintson ide!Találkozunk a következő versenyünkön, a Mandulás Családi Futáson, május  12-én, vasárnap, amikor a Nordic Walkingot is kipróbálhatod!

2013. 04. 21. Családi Kerékpár Túra