Melitta Szabadidő Sportegyesület


Következő versenyeink

Hírek, események, beszámolók

EKF Pontvadászat Akció 2010
2009Sport humor

Hasznos oldalak


Támogatóink
Bemutatkozás
Elérhetőségek
PÉCS2010 EKF PONTVADÁSZ AKCIÓ KIÍRÁSA


Az akció időpontja: 2010. év

Szervezője: MELITTA SZABADIDŐ SE, Pécs M.J.V. Sportlétesítmények Igazgatóság

Résztvevők: Az akcióban részt vehet bárki, aki kedvet érez a rendszeres testmozgáshoz és megvásárolja az akció igazolólapot.

Akció célja: Rendszeres sportolási, versenyzési, valamint aktív pihenési lehetőséget biztosítani, a szabadidősport keretében Pécs Város és vonzáskörzete lakói számára, országosan nyílt versenyek keretein belül.

Sportágak: Futás, kerékpár, túra, úszás.

Értékelés, díjazás: Egy versenyen lehetőség van 10-20-30 pont megszerzésére (a megtett táv függvénye). A 100 pontot elérők feliratos mezt, a 200 pontot elérők sportruházatot kapnak. Az akció győztesei azok a versenyzők, akik sikeresen gyűjtenek PONTOKAT és 300 pont felett teljesítenek értékes sportruházatot kapnak és a következő évi programfüzetben név szerint szerepelnek. A díjak átadása december 31, a szilveszteri futás után történik, ahol pluszban azok között, akik akció igazolvánnyal rendelkeznek és legalább 5 versenyünkön részt vesznek, értékes fődíjat sorsolunk ki.    

Akcióigazolvány: 2010-ben az akcióigazolvány ára 2500 forint. Az akcióigazolvány tulajdonosának rendezvényeinken nevezési díjat nem kell fizetni (Kivéve a Melitta félmaratont).  Az iskolák csoportos nevezést erre külön biztosított lapon tehetik meg. 20 fő felett a részvételük ingyenes a futóversenyen. Az iskoláknak a kerékpár teljesítménytúrán 10 fős csoport esetén ingyenes a részvétel. A gyalogtúrák ingyenesek, nevezési díjat nem kell fizetni!       

A nyilvántartás és igazolás módja: Az igazolás a megvásárolt akcióigazolványon, vagy a csoport nevezési lapon (iskolák) történik, melyen szerepel a tulajdonos illetve az iskola neve, személyi adatok, valamint megfelelő hely a versenyen elért pontszámok illetve kilométerek bejegyzésére. Az igazolás a rendezvények cél helyén pecséttel történik. A teljesítéseket a MELITTA Szabadidő Sportegyesület nyilvántartja, ellenőrzi és az összesített eredményeket elkészíti.


EKF Pontvadászat Akció 2010 - Verseny kiírása