Melitta Szabadidő Sportegyesület


Következő versenyeink

Hírek, események, beszámolók

EKF Pontvadászat Akció 2010
2009Sport humor

Hasznos oldalak


Támogatóink
Bemutatkozás
Elérhetőségek
EKF PONTVADÁSZ AKCIÓ KIÍRÁSA

Az akció időpontja: 2009. év

Szervezője: MELITTA SZABADIDŐ SE

Résztvevők: Az akcióban részt vehet bárki, aki kedvet érez a rendszeres testmozgáshoz és megvásárolja az akció igazolólapot.

Akció célja: Rendszeres sportolási, versenyzési, valamint aktív pihenési lehetőséget biztosítani, a szabadidősport keretében Pécs Város és vonzáskörzete lakói számára, országosan nyílt versenyek keretein belül.

Sportágak: Futás, kerékpár, túra, úszás.

Értékelés, díjazás: Egy versenyen lehetőség van 10-20-30 pont megszerzésére. (A megtett táv függvénye) A 100 pontot elérők feliratos mezt, a 200 pontot elérők sportruházatot kapnak. Az akció győztesei azok a versenyzők, akik mind a három sportágban, tehát 16 alkalommal sikeresen gyűjtenek PONTOKAT és 300 pontot begyűjtenek plusz egy ajándék csomagot kapnak és a következő évi programfüzetben név szerint szerepelnek.

A díjak átadása a pontok elérése után, de legkésőbb december 31, a szilveszteri futás után történik, ahol pluszban azok között, akik akcióigazolvánnyal rendelkeznek és legalább 5 versenyünkön részt vesznek, értékes műszaki és sportcikkeket sorsolunk ki.

Akcióigazolvány: 2009-ben az akcióigazolvány ára 2000 forint. Az akcióigazolvány tulajdonosának rendezvényeinken nevezési díjat (Pécs-Harkány Országúti futóversenyt kivéve) nem kell fizetni. Az iskolák csoportos nevezést erre külön biztosított lapon tehetik meg. 20 fő felett a részvételük ingyenes a futóversenyen.
Az iskoláknak a kerékpár teljesítménytúrán 5 fős csoport esetén ingyenes a részvétel. A gyalogtúrák ingyenesek, nevezési díjat nem kell fizetni!

A nyilvántartás és igazolás módja: Az igazolás a megvásárolt akcióigazolványon, vagy a csoport nevezési lapon (iskolák) történik, melyen szerepel a tulajdonos ill. az iskola neve, személyi adatok, valamint megfelelő hely a versenyen elért pontszámok ill. kilométerek bejegyzésére. Az igazolás a rendezvények cél helyén pecséttel történik.
A teljesítéseket a MELITTA Szabadidő Sportegyesület nyilvántartja, ellenőrzi és az összesített eredményeket elkészíti. Az eredmények feldolgozásában Pécs M.J.V. Sportlétesítmények Igazgatóságának Szabadidősportja is részt vesz.


EKF Pontvadászat Akció 2009 - Verseny kiírása