Melitta Szabadidő SportegyesületKövetkező versenyeink

Hírek, események, beszámolók

"Gyűjtsd a kilométert!" 2017. pontállás

Támogatóink
Bemutatkozás

Elérhetőségek

2017.10.07. Gesztenyés gyalogtúra   Kissé hűvös, de túrázásra éppen a legalkalmasabb, szép időnk volt a Gesztenye Liget Fesztivál napján, melynek keretében idén is megrendeztük a Gesztenyés Gyalogtúrát. A szép időnek megfelelően sokan jöttek, főleg kisgyermekes családok, hogy teljesítsék a túra két távjának valamelyikét. A kiinduló pont és a cél helyszíne mindkettőnél a Pécsbányatelepi Közösségi Ház volt. A rövidebb táv kb. 4,5 km volt (szintkülönbség 270 méter), és Pécsbányatelep Közösségi Ház - Ezeréves fa - Gesztenyés - Tripamer fa - Fehérkúti kulcsosház - Tripamer fa - Gesztenyés - Pécsbányatelepi Közösségi Ház útvonalon vezetett.

A hosszabb táv kb. 9 km volt, 330 méter szintkülönbséggel. Útvonala: Pécsbányatelepi Közösségi Ház - Ezeréves fa - Gesztenyés - Tripamer fa - Petnyák völgy - Nagy-Mélyvölgy - Rábai fa - Fehérkúti kulcsosház - Gesztenyés - Pécsbányatelepi Közösségi Ház.

A célba érkezett túrázókat sült gesztenyével várták a szervezők, és részt vehettek a Gesztenye Liget Fesztiválon egész napos, gazdag, változatos programjában is.

Tekintsétek meg képes beszámolónkat!
TALÁLKOZUNK AZ ÉV UTOLSÓ NAPJÁN, A SZILVESZTERI FUTÓVERSENYÜNKÖN! MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
2017. 10. 07. Gesztenyés Gyalogtúra és Gesztenye Liget Fesztivál