Melitta Szabadidő SportegyesületKövetkező versenyeink

Hírek, események, beszámolók

"Gyűjtsd a kilométert" 2016.
akció pontállása

Sport humor

Hasznos oldalak

Támogatóink
Bemutatkozás
ElérhetőségekKERÉKPÁR TÚRA

Kerékpáros családi nap

   Idén már harmadik alkalommal a  Kozármislenyi Művelődési Ház adott otthont családi kerékpár túránknak. Kellemes környezetben, egy gyönyörű kis tó közelében áll, és házigazdáinknak köszönhetően kultúrált feltételeket tudtunk biztosítani a kerékpártúránkra nevező családi, baráti társaságoknak, egyéni indulóknak. Annak ellenére, hogy egy kicsit hűvösebb volt az idő,sokan érezték úgy, hogy jó kikapcsolódás lesz egy kis vasárnap délelőtti kerekezés. 

Utólag ugyan sokan panaszkodtak rá, hogy a szél alaposan megnehezítette a visszafelé utat. Hogy mennyire igazuk lehetett, azt a kifüggesztett molinónk képe is bizonyítja, időnként félni kellett, hogy letépi a szél a helyéről.


A túrát két távon lehetett teljesíteni. A rövidebb táv hossza 24,4 kilométer volt, útvonala: Kozármisleny, Művelődési Ház - Újpetre (Kiskassa elágazás) forduló - Kozármisleny, Művelődési Ház.


A hosszú távon indulók 49,6 kilométert tettek meg a Kozármisleny, Művelődési Ház - Újpetre - Vokány - Siklós előtti körforgalom (forduló) - Vokány -Újpetre - Kozármisleny, Művelődési Ház útvonalon. A "Gyűjtsd a kilométert!" pontgyűjtő akcióban a megtett táv hosszától függően 10 illetve 20 pontot lehetett szerezni. Nevezéskor minden induló a kerékpáros Melitta-méhecskét ábrázoló kitűzőt kapott ajándékba. A célba érkezőket lilahagymás zsíroskenyérrel és a FAMILY DRINK Kft. szörpjeivel vártuk. Tekintsétek meg képes beszámolónkat!


Legközelebb május 8-án találkozunk Gyükésben, a Szent Bertalan Túra alkalmából.


2016. április 10.