Melitta Szabadidő SportegyesületKövetkező versenyeink

Hírek, események, beszámolók

"Gyűjtsd a kilométert" 2015.
akció pontállása

Sport humor

Hasznos oldalak

Támogatóink
Bemutatkozás
ElérhetőségekKERÉKPÁR TÚRA

Kerékpáros családi nap

   Családi kerékpár túránk kiindulási pontja, a tavalyi évhez hasonlóan ismét a  Kozármislenyi Művelődési Ház volt, kellemes környezetben, egy gyönyörű kis tó közelében. A kellemes, tavaszias időben sok család, baráti társaság érezte úgy, hogy jó kikapcsolódás lesz egy kis kerekezés.  A túrát két távon lehetett teljesíteni.


A rövidebb táv hossza 24,4 kilométer volt, útvonala: Kozármisleny, Művelődési Ház - Újpetre (Kiskassa elágazás) forduló - Kozármisleny, Művelődési Ház.


A hosszú távon indulók 49,6 kilométert tettek meg a Kozármisleny, Művelődési Ház - Újpetre - Vokány - Siklós előtti körforgalom (forduló) - Vokány -Újpetre - Kozármisleny, Művelődési Ház útvonalon.A "Gyűjtsd a kilométert!" pontgyűjtő akcióban a megtett táv hosszától függően 10 illetve 20 pontot lehetett szerezni. A célba érkezőket lilahagymás zsíroskenyérrel és a FAMILY DRINK Kft. szörpjeivel vártuk. Tekintsétek meg képes beszámolónkat!
Nevezés

Készülődés az indulásra5 perc múlva Rajt!!!

RAJT !!!Tekerés a cél felé
A célban töméntelen mennyiségű hagymás-zsírosdeszka és üdítő várta a beérkező fáradt túrázókat. Mind elfogyott. :)Legközelebb május 3-án találkozunk Gyükésben, a Szent Bertalan Túra alkalmából.


2015. április 12.