Melitta Szabadidő Sportegyesület


Következő versenyeink

Hírek, események, beszámolók

"Gyűjtsd a kilométert!" 2014. pontállás

Támogatóink
Bemutatkozás

Elérhetőségek
  2014.12.07. Mikulás Túra   Ezúttal elhagyott a szerencsénk, ami egész évben kísért bennünket, az időjárást tekintve; már előző nap, s a túra reggelén is csúnya, borongós, esős idő volt. Ennek ellenére akadt egy lelkes kis csapat, akik túrázni indultak a nevezés helyszínéül szolgáló Pécsbányai Közösségi Házból.A túrázók két táv között választhattak. A rövidebb táv 4 km hosszú volt, szintkülönbség 260 méter. Útvonala: Pécsbányatelepi Közösségi Ház - Ezer éves fa - Gesztenyés - Tripamer fa - Andor forrás - Fehérkúti kulcsosház - Gesztenyés - Pécsbányatelepi Közösségi Ház.
A hosszabb távot teljesítőknek 12 kilométert kellett megtenniük, a szintkülönbség 320 méter volt. Útvonal: Pécsbányatelepi Közösségi Ház - Ezer éves fa - Gesztenyés - Tripamer fa - Petnyák völgy - Nagy-Mély völgy - Rábai fa - Fehérkúti kulcsosház - Gesztenyés - Pécsbányatelepi Közösségi Ház.

Míg a túrázók az erdőt járták, a közösségi házban is lázas munka folyt. Kihasználva a lehetőséget, hogy használhattuk a konyhát és az udvaron lévő kemencét, frissen sült lepénnyel és forró punccsal vártuk a beérkezőket - s természetesen a szokásos csokimikulások sem hiányoztak.


Legközelebb az év utolsó napján, a Szilveszteri Futóversenyen találkozunk, a szokott helyen, a Pécs Plazában. Gyertek minél többen, jó buli lesz!

2013. 12. 08. Mikulás Túra