Melitta Szabadidő SportegyesületKövetkező versenyeink

Hírek, események, beszámolók

"Gyűjtsd a kilométert" 2014.
akció pontállása

Sport humor

Hasznos oldalak

Támogatóink
Bemutatkozás
ElérhetőségekKERÉKPÁR TÚRA

Kerékpáros családi nap

   Családi kerékpár túránk kiindulási pontja a Kozármislenyi Művelődési Ház volt, ami nagyon kellemes, kulturált nevezési helyszínnek bizonyult.  Minden együtt volt: gyönyörű tavaszi napsütés, kulturált környezet a nevezéshez, a szép táj, a közeli tó látványa, mind hozzájárultak ahhoz, hogy egy nagyon kellemes napot töltsünk együtt.  Érkeztek is sorjában a családok, köztük szép számban gyerekek is, hogy ki-ki képességének, felkészültségének megfelelően nekivágjon a két táv valamelyikének.


A rövidebb táv hossza 25 kilométer volt, útvonala: Kozármisleny, Művelődési Ház - Újpetre (Pécsdevecseri elágazás) - Kozármisleny, Művelődési Ház.


A hosszú távon indulók 53,5 kilométert tettek meg a Kozármisleny, Művelődési Ház - Újpetre - Vokány - Máriagyűd (Siklós, Gyűdi útelágazás) - Vokány -Újpetre - Kozármisleny, Művelődési Ház útvonalon.


A "Gyűjtsd a kilométert!" pontgyűjtő akcióban a megtett táv hosszától függően 10 illetve 20 pontot lehetett szerezni. A célba érkezőket lilahagymás zsíroskenyérrel és a FAMILY DRINK Kft. szörpjeivel vártuk. A jó hangulatról az alábbi képek tanúskodnak.

Legközelebb április 19-án találkozunk a Nyuszi Túra alkalmából.


2014. március 30.