Melitta Szabadidő Sportegyesület


Következő versenyeink

Hírek, események, beszámolók

"Gyűjtsd a kilométert!" 2014. pontállás

Támogatóink
Bemutatkozás

Elérhetőségek
  2014.03.08. Nőnapi Hóvirág Túra   Igazi kellemes, koratavaszi időben gyülekeztek az Égervölgyi Teca Mama Vendéglőjében Nőnapi Hóvirág Túránk résztvevői. A megszokott arcokon kívül ezúttal szokatlanul sok volt a kisgyermek, köszönhetően egy első osztályos tanítónéninek, aki a fél osztályát kicsábította a szabadba, szüleikkel együtt. A reagálásokból ítélve senki nem bánta meg a kirándulást, mindenki jó hangulatban tért vissza az 5 kilométeres erdei sétából. Néhányan lelkesen újságolták, hogy még medvehagymát is találtak út közben.
A túrázók Teca Mama Kisvendéglőjéből indultak, és az Égervölgy - Szuadó nyereg - Szuadó tető - Farkas forrás - Éger forrás - Égervölgy útvonal megtétele után
ugyanoda tértek vissza. A célban a női résztvevőket - köztük sok kicsi lányt is - egy szál rózsával köszöntöttük a Nemzetközi Nőnap alkalmából.
Tekintsétek meg képes beszámolónkat az együtt töltött kellemes napról.
Legközelebb március 30-án, a Családi Kerékpár Túrán találkozunk, majd a túrázókat április 19-én várjuk, a Nyuszi Túra alkalmából. Mindkét alkalommal szeretettel várunk!
2014. 03. 08. Nőnapi Hóvirág Túra